Friday, October 28, 2005

Signeersessies Boekenbeurs Antwerpen

Er zijn zo van die momenten dat je beseft dat een jaar voorbij vliegt, één van die momenten is de boekenbeurs van Antwerpen.
Ook dit jaar staat ze plots weer voor mijn deur, en wel op dinsdag 1 november (van 15u00 tot 18u00) en zaterdag 5 november (van 14u00 tot 18u00). Als je wil kan je me komen bezoeken op de stand van Clavis, ik zal je "verwennen" met een nieuwe bladwijzer, een tekening en een babbeltje. Misschien tot dan!

Tuesday, October 11, 2005

‘Min en Meer’


Hij is er… ik had het al aangekondigd. Maar nu is hij er echt. De nieuwe CD van Gerry De Mol en Eva De Roovere (met kleine blote illustraties van mezelf). Je kan ‘m bestellen op www.kleinebloteliedjes.com.

Tentoonstellingen ‘Wow, wat een wolf!’

Voor ik het vergeet: originele tekeningen van ‘Wow, wat een wolf!’ staan tentoongesteld in Leuven en Ronse. Voor de tentoonstelling in Leuven moet je in de jeugdafdeling van bibliotheek ‘Tweebronnen’ zijn (Rijschoolstraat 4 bus 101
3000 Leuven
016/226522). Meer informatie over de tentoonstelling in Ronse surf je best naar de website van Picturale
Op beide tentoonstellingen staat ook werk van andere illustratoren tentoongesteld.
Zeker de moeite om eens gaan te piepen.

Sunday, October 09, 2005

Letterfretterdag foto


Zondag 2 oktober was het Letterfretterdag in Hasselt.
Samen met honderden kinderen maakten verschillende auteurs en illustratoren er een onvergetelijke en creatieve dag van.
Ikzelf zag 120 kindervoetjes passeren. Samen met deze dolenthousiaste, piepjonge generatie “illustratoren”, legde ik de basis voor een heus tekenfestijn. Binnen een klein uurtje, toverden we aan de hand van enkele eenvoudige tekenprincipes Laps uit het boekje ‘Wow, wat een wolf!’ op ons blad. En kijk maar eens hoe knap dat het resultaat bij iedereen geworden is…!

Kon je er op deze Letterfretterdag niet bij zijn of wil je misschien jouw eigen Laps nog wat bijschaven? Kom dan op 23 november naar de bibliotheek van Lommel! Om 14u00 start daar opnieuw een heuse workshop! Iedereen welkom.