Friday, June 30, 2006

zomer, warm, vakantie...

... en weeral lang geleden dat ik nog eens iets heb geschreven. Er valt ook niet zo veel te schrijven dezer dagen.

Wat kan ik jullie dan wel meegeven... hmmm... dat ik volop werk aan het vervolg op 'Wow, wat een wolf!' en aan 3 peuterboekjes? Ik geniet er van om aan een vers project te beginnen! Het is de eerste keer dat ik verschillende projecten gelijk uitwerk, en dat valt heel goed mee. Het zorgt ervoor dat je steeds weer met een fris hoofd aan een project kan beginnen. Ik denk dat ik het werk zo ook alleen maar beter kan maken.

Wat kan ik nog vertellen? Stefan Boonen en ik zijn uitgenodigd op de ambassade van Thailand voor de voorstelling van de Thaise versie van 'Wow, wat een wolf!' Spannend...

En misschien dit ook nog: een collega-illustrator uit Denemarken heeft een illustratie van me op zijn blog gezet. Erg leuk. Weet je wat? Ik zet er hier meteen ook eentje van hem. Zijn website kan je bekijken op: www.maagpictures.com


Geniet van het mooie weer!

Friday, June 02, 2006

Nog nieuws over Laps!

En dan nog een leuke wetenswaardigheid (zoals we dat zo mooi kunnen zeggen): 'Wow, wat een wolf zal dit jaar nog in Thailand verschijnen! Laps ziet meer van de wereld dan wij... :) Als ik de thaise vertaling in handen krijg zal ik een foto op de blog zetten.

Kinder & jeugdjury gewonnen!

Ik weet het... ik ben een beetje laat met deze post. Maar ik wil toch nog even meegeven dat we met 'Wow, wat een wolf!' de kinder & jeugdjury hebben gewonnen in de leeftijdsgroep van 6 tot 8 jaar! Zo, nu weet iedereen het. Voor al de kinderen die hebben gestemd voor onze Laps: 'een dikke merci!' Stefan en Ik zijn er heel erg blij mee!