Tuesday, August 29, 2006

Geboortekaartje Emile

Ik had jullie beloofd om het volledige geboortekaartje van Emile online te zetten. Wel... bij deze. Eindelijk heb ik even de tijd gevonden op er werk van te maken! Wat jullie hier zien zijn de tekeningen in chronologische volgorde. Het kaartje was op een bepaalde manier gevouwd, maar dat kan ik jullie hier natuurlijk niét laten zien. De grote versie kunnen jullie bekijken in mijn illustratiemapje op Flickr.


Hieronder nog enkele andere tekeningen die ik heb gemaakt ter ere van de geboorte van onze kleine bengel. Deze week mag je nog van me verwachten: een experiment om verschillende technieken te mengen. Niet helemaal gelukt, maar ik wil het jullie toch even laten zien. En foto's van een leuke verrassing die ik deze week in de bus vond.


Monday, August 14, 2006

Emile

Nee, Emile is niet het personage van één of ander nieuw boek. Emile is mijn zoontje. Hij werd op 3 augustus geboren. Wat jullie hieronder zien is een tekening uit het geboortekaartje. Mijn vrouw Petra heeft een kort verhaaltje over Emile geschreven waar ik dan de tekeningen bij heb gemaakt. Als ik even tijd heb zal ik het volledige kaartje online zetten.


Emile en Petra stellen het goed. Emile heeft dag en nacht honger... maar dat nemen we er graag bij. Tot binnenkort!