Thursday, September 21, 2006

Hallo,

het is nog overdreven vroeg en ik ben Frank niet. Beschouw dit maar als een oefening. Over enkele weken vertrek ik naar Thailand, Bangkok om precies te zijn. Om er de voorstelling van de voorstelling van de Thaise versie van Wow bij te wonen. Wat het programma wordt ginder...? Je leest er meer over op deze plek, want ik zal vanuit bangok berichten achterlaten op deze plek.

Groeten
Stefan Boonen

Saturday, September 16, 2006

‘Wow, wat een wolf!’ is Boekentopper!

‘Wow, wat een wolf!’ is één van de 5 boekentoppers van Uitgeverij Van In. Deze 5 boeken kunnen aangekocht worden voor slechts 13 euro! Heel erg leuk om Laps dan ook nog eens op de cover van de boekentopper folder te zien staan. Jawel… u leest het dagboek van een fiere illustrator. Laps is het coolste konijn van het land!


Voor wie ‘Wow, wat een wolf!’ nog niet gekocht heeft, je kan altijd terecht op mijn online boekenwinkel. Je boek wordt opgestuurd én je krijgt er nog een tekening, een handtekening en een bladwijzer bij! De boektoppers kan je ook online bestellen: op www.boektoppers.be

Thursday, September 14, 2006

speellijst ‘Wow, wat een wolf!’

Hieronder de speellijst van het theaterstuk van ‘Wow, wat een wolf!’ Als jullie zin hebben in een leuke namiddag of avond uit. Ga dan zeker eens piepen op één van de onderstaande plaatsen:

do 28 september - CC Torhout
zo 1 oktober - CC Peer

do 5 oktober - CC Hamme

ma 9 oktober - CC Opglabbeek
di 10 oktober - CC Zedelgem
do 12 oktober - CC Zedelgem
zo 15 oktober - CC Zwevegem
ma 16 oktober - CC Brugge
di 17 oktober - CC Brugge
wo 18 oktober - CC Brugge
do 19 oktober - CC Sint-Lievens-Houtem

vr 20 oktober - Diest Uilenspiegel
ma 23 oktober - CC Moorslede 

di 24 oktober - CC Ronse
wo 25 oktober - CC Tienen 

do 26 oktober - CC Overpelt
di 7 november - CC Menen 

wo 8 november - CC Menen
ma 13 november - CC Knokke-Heist
di 14 november - CC Knokke-Heist
wo 15 november - CC Knokke-Heist

do 16 november - CC Lommel

ma 20 november - CC Berlare

di 21 november - CC Berlare
do 23 november - CC Waregem
di 5 december - CC Leopoldsburg

vr 29 december - CC Roeselare

2007:
do 1 februari - CC Bree
zo 4 februari - CC Temse
ma 5 februari - CC Wemmel 

di 6 februari - CC Herk de Stad

do 8 februari - CC Bierbeek

ma 12 februari - CC Evergem
di 13 februari - CC Evergem
do 15 februari - CC Alken

di 27 februari - CC Waasmunster
za 3 maart - CC Overpelt 

wo 7 maart - CC Mortsel

do 8 maart - CC Wetteren
wo 14 maart - CC Tielt

vr 16 maart - CC Dendermonde
ma 19 maart - CC Opwijk
di 20 maart - CC Opwijk
zo 25 maart - CC Beerse

Friday, September 01, 2006

Laps naar Thailand en wij mogen mee!

Ik denk wel dat ik jullie al verteld heb over de thaise versie van ‘Wow, wat een wolf!’ Wat ik jullie nog niet verteld heb is dat Stefan Boonen en ik in oktober zijn uitgenodigd op de Belgische ambassade in Bankok om daar de thaise vertaling van Laps voor te stellen. Daarnaast zouden we mogen gaan signeren op de internationale boekenbeurs van Bankok en zal de voorstelling gekoppeld worden aan één of ander goed doel met weeskinderen (staat nog niet vast).

“Slecht” nieuws: ik ga niet mee. Ik blijf hier bij Petra en Emile. Slechte timing van de uitgeverij om ons net nu zo’n kans te bieden. Maar toch… als ik moet kiezen blijf ik hier. Ik wil geen moment missen met onze kleine bengel. Ik heb er heel lang over nagedacht en nu ik de knoop heb doorgehakt voelt het als een opluchting.

Ik heb wel aan Stefan gevraagd of hij in oktober enkele straffe verhalen over zijn verblijf in Bankok wil posten op deze weblog. Jullie zullen het dan ongetwijfeld zien passeren.

Verrassing in de brievenbus

Woensdag vond ik dit in de brievenbus…


… een softcover versie van ‘Post voor Tim’ in zijn Koreaanse versie. Dat streelt toch altijd weer het ego van de illustrator :) Mooi om te zien wat die vreemde letters met het boek doen!

Oefening met nieuwe technieken


Eindelijk weer een klein klein beetje tijd om jullie van verhaaltjes te voorzien. Ik vertelde jullie deze week al dat ik bezig was aan een tekening waarin ik verschillende nieuwe technieken, voor mij althans, heb gecombineerd.

Niet echt geslaagd voor een nieuw kinderboek, maar wel geslaagd om aan de muur te hangen. En daar moest deze tekening nu toch wel net voor dienen zeker? Het is een klein vierluik, nu nog volledig, maar héél binnenkort in 4 stukken gesneden. Hieronder kunnen jullie nog even van de volledige tekening genieten.

De grote versie kunnen jullie weer in mijn illustratieset op Flickr bekijken.