Monday, November 13, 2006

Boekenbeurs voorbij :(

De boekenbeurs van dit jaar zit er weer op. Spijtig want ik vind het altijd leuk om een praatje te slaan met collega illustratoren/schrijvers, kinderen, ouders, leerkrachten,... Ik heb weer veel opgestoken van de vele babbels en kijk nu uit naar de jeugdboekenweek. Weer een moment om mensen te ontmoeten.

Het leuke is wel dat ik mijn boekencollectie heb kunnen uitbreiden met het verlanglijstje van dit jaar. En er zitten pareltjes tussen die ik met jullie wil delen:
Jongens, van Kolet Janssen en Benjamin Leroy. Bekijk een Illustratie >
Het Grote Verlangen, van Dorine en Sabien Clement. Bekijk een illustratie >
Uil plus Leeuwerik, van Ianka Fleerackers en Sebastiaan Van Doninck. Bekijk de illustraties >
The Octonauts, van MEOMI
100% Lena, van Stefan Boonen

Friday, November 03, 2006

Tentoonstelling Lommel


Van 19 november tot 31 december heb ik de eer om samen met Guido Van Genechten en Mark Janssen op het affiche te staan. Ik ben erg benieuwd om het werk van deze twee heren te besnuffelen, ik kijk er al naar uit. Als je zelf ook eens wil gaan kijken: meer info vind je op de website van Galerie Nathalie Metzmeyer in Lommel.

Design Inspiration...

...is een weblog waar ik sinds kort aan meeschrijf. Hier posten we leuke filmpjes, websites etc... die we inspirerend vinden als ontwerpers/illustratoren.
Neem zeker eens een kijkje! Want het is de moeite waard wat je er terug kan vinden.

Design inspiration >

Laps op een Thaise website


Ik heb ook nog vernomen dat de Thaise versie van 'Wow, wat een wolf!' op één van de bekendste Thaise websites terecht is gekomen (Metrolife) én dat mensen er ook nog eens commentaren op schrijven. Spijtig dat ik het niet kan lezen. Kan iemand me hiermee verder helpen? Ik zie wel dat Laps 4 op 5 haalt in de ranking die de mensen kunnen meegeven. Is dit nu slecht of goed nieuws?

Hieronder een citaat uit de mail die ik hierover heb gekregen:

"Don't know if you saw this one already!!!!
About 10 people have commented the book already ranging from all ages even
elderly people replied.
All positive ofcourse.
Manager is THE most famous webpage for news and comments/( sometimes
gossip) about all kind of subjects"

Klik hier om de Thaise website te bekijken.

Laps en de wolf in Bankok


De laatste foto die ik van Stefan toegestuurd heb gekregen is super en tegelijk ook een beetje bizar. De kinderen die jullie hier zien zijn allemaal HIV besmette wezen uit een sloppenwijk van Bankok. Ze kregen allemaal een boek cadeau op de ambassade van Bankok. Ze zien er allemaal heel gelukkig uit met hun boekje! Het zal een hele belevenis geweest zijn.