Tuesday, November 27, 2007

Cover Laps en Wieb


Dit is 'm dan: de nieuwe cover voor het vervolg op 'Wow, wat een wolf!' De tekeningen zijn klaar en gaan deze week naar de uitgever. Het boek zal, samen met de herdruk van 'Wow, wat een wolf!' verschijnen in het voorjaar van 2008. Volgende week zal ik nog wat foto's van het binnenwerk posten.

Labels: , , ,

Wednesday, November 21, 2007

Herdruk 'Wow, wat een wolf!'

Jawel! 'Wow, wat een wolf!' is uitverkocht en zal herdrukt worden in het voorjaar. De herdruk zal samen met 'Laps en Wieb' uitkomen. 'Laps en Wieb' is het tweede boek in de reeks. Je kan 'Wow, wat een wolf!' voorlopig dus alleen maar bestellen via de boekenwinkel op mijn website!

Labels: ,

Friday, November 16, 2007

Eindejaarskaarten 2007-2008

Even een snelle post tussendoor...
De boekenbeurs zit er weer op en dat is spijtig want het is ieder jaar weer een vrolijke kermis waar we (collega illustratoren en lezers) lekker kunnen bijpraten. 

Maar nu is het tijd om volop verder te werken aan nieuwe projecten. Momenteel ben ik 'Laps en Wieb' aan het afwerken. Erg leuk!

En dan wil ik dit nog even kwijt: begin december zal ik twee eindejaarskaarten laten drukken in beperkte oplage. Je zal ze kunnen kopen via de boekenwinkel, maar daarover later meer. Wil je op de hoogte gehouden worden over deze acties? Stuur dan even een berichtje via deze link. (je mag natuurlijk ook altijd al kaarten reserveren via deze link)

Tot snel!

Labels: , ,

Thursday, November 01, 2007

Illustraties voor Flair

Dit zijn enkele van de 16 illustraties die ik de afgelopen week (op 5,5 werkdag aub!) voor Flair heb gemaakt. De tekeningen zijn met de computer ingekleurd. Een techniek die ik bij Boondoggle regelmatig heb gebruikt. De illustraties zullen verschijnen in een pocket... Maar meer kan ik niet vertellen. Meer illustraties en details kan je op m'n flickr-pagina's bekijken.




Labels: