Friday, December 28, 2007

Nieuwe boekjes, nieuwe zorgen

Eén van de meest frustrerende dingen aan illustreren is het zoeken naar een gepaste techniek. Misschien maak ik het mezelf moeilijk door steeds weer op zoek te gaan naar een techniek die past bij het verhaal of de opdracht. Maar ik heb nog geen techniek gevonden die past bij alle opdrachten.

Als je dan op zoek gaat naar een nieuwe techniek moet je minstens twee weken tellen om iets te vinden dat "werkt", je bent namelijk een halve dag bezig voor je een techniek grondig hebt getest.

Ik word dan erg nerveus, prikkelbaar en begin te twijfelen aan alle dingen die ik doe. Ook nu weer ben ik niet te genieten... Ik zoek namelijk naar een geschikte techniek om mijn boekjes voor 1-jarigen in uit te werken.

Het leuke is dan wel weer het eurekagevoel dat je krijgt als je de zoektocht kan afronden. Ik kijk er op dit moment enorm naar uit. Was ik al maar zo ver.

Labels:

Ik wens jullie...

... een succesvol en creatief 2008! Hieronder de tekening die ik maakte voor mijn nieuwjaarsmail. Wil je in de toekomst ook mailtjes als deze ontvangen? Stuur me dan een berichtje via deze pagina op mijn website.

Labels: , ,

Friday, December 21, 2007

Veiling schetsen voor Music for life

De bibliotheek van Lommel organiseert een veiling t.v.v. 'Music for Life'. Je kan ook enkele schetsen uit 'Muizenbeetje' kopen. Meer informatie op de blog van de bib van Lommel. Hieronder enkele foto's van de schetsen.



Labels:

Wednesday, December 19, 2007

Drawn!!!

Waaaahhhh!!! Vanmorgen liep m'n mailbox over van de Flickr-mails... Toen ik ging kijken waar al dat geweld vandaan kwam zag ik dat er een stukje over mijn illustraties op 'Drawn!' staat. 'Drawn!' is één van de beste illustratieblogs in de wereld en al heel lang één van m'n favorieten.
Waaaaaahhhh!

Hier leef ik nog twee weken op verder. Hieronder een screenshot. En de link naar het artikel vind je hier: LINK

Labels:

Tuesday, December 11, 2007

Exclusieve kerstkaarten voor een gezellige kerst!

Een oud kerstliedje op de radio, enkele fonkelende lichtjes in de bomen, een rode kerstmuts of een eerste geschenkje onder de boom… De kerstsfeer vult zo stilaan weer onze straten, onze huizen, onze familie en vrienden en onszelf.

Ik ook liet me dompelen in de aanstekelijke kerstsfeer en ontwierp met veel plezier twee exclusieve kerstkaarten. Neem snel een kijkje op mijn website, kies je favoriete kaart en stuur hiermee een warme, originele kerstwens naar een speciaal iemand, familie, vrienden of gewoon naar jezelf!

Wil je de kaarten van dichtbij bekijken? Dat kan op mij Flickr pagina's!

(€ 1,90 per kaart, € 8,90 voor 5 kaarten van de rode reeks, € 8,90 voor 5 kaarten van de blauwe reeks. Inclusief luxe-enveloppen!)

Ik wens jullie alvast fijne kerstdagen!





Labels: , ,

Sunday, December 09, 2007

Tentoonstelling Expo Van de Velde

Ik heb enkele foto's gemaakt van de tentoonstelling van m'n illustraties in Café Van de Velde in Leuven. Ga zeker een kijkje nemen! En voor wie geïnteresseerd is: ik verkoop er ook werk.
Het Café kan je vinden in bibliotheek Tweebronnen. Zie Mappy. De foto's kan je bekijken op m'n Flickr-album.


Labels: ,

Illustraties in de Flair

Hieronder enkele illustraties zoals ze in de Flair staan. De originelen kan je bekijken in m'n Flickr-album.


Labels: ,

Snoepjes!

Hieronder enkele illustraties uit een erg leuke opdracht...









Labels:

Friday, December 07, 2007

Beirut - Nantes

En nog een muziekje. Prach-tig!



En nog een leuke versie:


Labels:

Tom Pintens

In de zomer schreef ik over de CD van Tom Pintens. Wel... ik krijg 'm niet kapot gespeeld. Geniet even mee van dit "optreden" op de trein...


Meer muziek op Myspace.

Labels: