Wednesday, April 23, 2008

Illustratie voor een kinderkamer


Slaap zacht kindje, slaap zacht :-)
Bekijk de illustratie in detail op Flickr.

Labels:

Monday, April 21, 2008

Laps en Wieb


'Laps en Wieb' ligt sinds enkele weken in de boekhandel en heeft in die korte tijd behoorlijk wat pers gehaald en goede recensies gehad.

In mei stellen we het boek een tweede keer voor aan de hand van een uitgebreid aanbod van lezingen en workshops. Het volledige programma kan je nalezen op deze pagina, hier kan je ook alle informatie vinden om je in te schrijven.

'Laps en Wieb' staat sinds vandaag ook te koop op de online boekenwinkel. Dus als je een persoonlijk gesigneerd exemplaar in je bezit wil krijgen kan je dat gewoon bestellen op de online boekenwinkel.

Tot binnenkort in Meeuwen!

Labels: , , ,

Friday, April 11, 2008

The Knife, Heartbeats

Dit is al een oude, maar hij blijft goed. Ook de videoclip blijft leuk. En voor wie het nog niet wist: ja, dit is de originele versie, die van José Gonzàles is de cover :-)


Labels:

Thursday, April 10, 2008

Het leven in de straat




Een leuk onderwerp om illustraties over te maken. Hieronder kan je enkele werkjes bekijken uit een reeks van 33 die ik afgelopen 2 weken heb gemaakt. Je kan meer bekijken in m'n portfolio op Flickr. Bekijk ze ook eens van dichtbij want er zit veel detail in de illustraties . Dit is de eerste keer dat ik illustraties voor kinderen digitaal uitwerkte. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Labels: ,

Monday, April 07, 2008

Geboortekaartje Oskar


Oskar werd vorige week geboren en dit is het kaartje dat ik voor hem en zijn ouders tekende. Gefeliciteerd Pieter, Kathrine, Belle en Luna. Sterkte aan de kat, de kip en het konijn!

Labels:

Friday, April 04, 2008

Uitnodiging boekvoorstelling

'Laps en Wieb' ligt in de winkels! En volgende week zaterdag is er een eerste boekvoorstelling in de Provinciale bibliotheek van Hasselt. Hierbij nodig ik jullie allemaal uit om een kijkje te komen nemen. Meer informatie vinden jullie op deze website. Tot zaterdag misschien!

Voor wie zaterdag niet kan: we geven nog een tweede boekvoorstelling op zaterdag 17 mei in Meeuwen-Gruitrode. Maar daarover binnenkort meer.

Labels: , , , ,