Thursday, May 22, 2008

Daar gaat Victor!

Victor is gelanceerd! En hoe! Voor de promotie van de zomerboeken gebruikt Clavis een illustratie van Victor uit 'Victor aan zee'. Een betere lancering kan een illustrator zich niet voorstellen denk ik :-)
Je kan de zomerfolder van Clavis downloaden op deze link.

Labels: ,

Wednesday, May 21, 2008

Hmmm...

... Dit past bij het weertje, bij de illustraties die ik vandaag maak, bij m'n humeur, bij de koffie die ik drink, bij vandaag. Geniet van deze mooie muziek van The Weepies! (ze hebben trouwens een nieuw album uitgebracht)

Labels: ,

Weinig

Ik heb weinig om te posten tegenwoordig. Of beter: weinig dat ik KAN posten.
Ik maak tegenwoordig regelmatig eens een illustratie voor Averbode, maar die illustraties mogen pas online als ze verschenen zijn. Geen probleem natuurlijk, maar als je dan tegelijk ook nog eens volop in een frustrerende schetsfase voor een nieuw boek zit blijft er erg weinig over om over te schrijven.

Loop dus niet weg van m'n blog, binnenkort kan ik héél veel laten zien :-)

Labels:

Tuesday, May 13, 2008

Links toegevoegd

Ik heb vandaag enkele links toegevoegd (zie rechterkolom onder 'Inspiratie'). Allemaal websites die de moeite zijn om minstens één keer grondig te bezoeken. Amuseer je (als het weer donderdag een beetje slechter wordt)!

Labels:

Ego Post

Ik heb het gevoel dat ik altijd door anderen geïnspireerd wordt. Leuk als je het bewijs van het omgekeerde mag lezen. Dit vond ik gisteren op de blog van Laura Zarrin.

Labels:

Thursday, May 08, 2008

Elfjes

Ik werk momenteel aan een boek over een droevig elfje... Welke muziek past daar nu beter bij dan dit:

Labels: