Thursday, May 28, 2009

Little Golden Books

Ik ben er even van tussen geknepen, het leek wel alsof ik m'n goede voornemen van één post per dag al overboord had gesmeten. Niet dus :-) Hieronder een link naar de website van Brian Biggs. Hij werkt momenteel aan een Little Golden Book. De evolutie kan je volgen via deze link.

Labels:

Thursday, May 14, 2009

Een Huis voor Wiezewotje in de winkels

Het is zover. 'Een Huis voor Wiezewotje', mijn nieuwste prentenboek (geschreven door Guy Didelez) ligt in de winkels. Wie niet tot bij de boekhandel geraakt kan een gesigneerd exemplaar bekomen via deze link. Hieronder alvast een voorproefje. Alle tekeningen staan op Flickr, daar kan je ze van dichtbij bekijken.






Labels: , , , ,

Tuesday, May 12, 2009

Lieveheersbeestjes van Minuscule

Labels:

Monday, May 11, 2009

David Carson over design

Labels:

Friday, May 08, 2009

I lived on the moon

Een prachtige animatiefilm.

"I lived on the Moon" by Yannick Puig (june2007)

Labels:

Thursday, May 07, 2009

Meer dan m'n eigen werk

Ik vind m'n weblog bij momenten een beetje doods, ik schrijf alleen over eigen werk, terwijl er zoveel mooie dingen zijn om over te schrijven. Daarom neem ik mezelf voor om m'n weblog te "verbreden" en iedere dag één post te doen over dingen die me inspireren... en dat kan vanalles zijn.
Al deze posts vind je terug onder het label 'Inspiratie'. 



Vandaag begin ik met de poolse website 'Tralalaskop' die barst van de mooie illustraties uit prentenboeken. Illustraties uit een ver verleden toen er nog een muur stond tussen het oosten en het westen.

Klik hier.

Labels: