Friday, September 25, 2009

Onze Jules...

... werd geboren op 12 september. Ik laat het geboortekaartje voor zich spreken. (met een mooie tekst van de mama)

Labels:

Tuesday, September 08, 2009

Heel wat

Er staat heel wat te gebeuren dit najaar: een pak leuke projecten waar ik graag allemaal tegelijk aan zou willen beginnen, drie nieuwe boeken van eigen hand die vorm zouden moeten krijgen, redelijk wat lezingen, een nieuwe eigen website die tegen november online zou moeten gaan en, last but certainly not least, ... ons gezinnetje zal binnen enkele dagen uitgebreid worden. Zeer spannende tijden tegenwoordig, een vol hoofd en bijgevolg ook wel enkele zorgen die het tekenen niet altijd gemakkelijk maken.

Gelukkig kan ik af en toe relaxen bij het werk dat al gedaan is. Hieronder enkele schetsen voor een project rond kunstenaars. 'k Hoop dat jullie ze leuk vinden... Bekijk er nog enkele op Flickr.

Labels: , ,

Wednesday, September 02, 2009

De eerste Dopido van het schooljaar...

... en kijk eens wat de kleutertjes te zien krijgen op de eerste pagina? Yey!
M'n tekeningen mogen in schoon gezelschap vertoeven: Kathleen Amant, Liesbet Slegers, Annemie Berebrouckx,... Nog eens yey!

Labels: ,

Tuesday, September 01, 2009

Wassen met Dopido

Deze tekeningen en pictogrammen maakte ik enkele weken geleden voor Dopido, het peutermagazine van Averbode. Niet de meest artistieke illustraties die ik ooit maakte, maar dit zijn wel opdrachten die ik erg leuk vind om te doen. Misschien is het de graficus is me die hier op kickt?

Labels:

Wereld in getallen

Vorig jaar maakte ik tekeningen voor 'Wereld in Getallen'. Een wiskunde-leermethode van uitgeverij Malmberg. Enkele weken geleden vond ik de presentatie-exemplaren in de brievenbus. Ik heb er enkele foto's van gemaakt.

Labels: ,

Kaftpapier

... Eigenlijk is het een lelijk woord. Een lelijk woord voor iets moois.
Ik kreeg afgelopen week enkele vellen kaftpapier toegestuurd van de bibliotheek van Genk. Vorig jaar maakte ik voor de bieb een huisillustratie die op allerhande drukwerk gebruikt zou worden. Dit is één van die drukwerkjes. Erg leuk vind ik...
Op de website van de bieb kan je het kaftpapier downloaden. Je kan zelfs kiezen tussen deze illustratie en een illustratie van Pieter Gaudesaboos. Ideale post voor één september, niet?

Labels: ,