Wednesday, June 27, 2007

Kunstkriebels en Letterfretter

Enkele data om te onthouden...

Kunstkriebels: van 13 tot 17 augustus in Maasmechelen
workshop kinderboeken maken voor kinderen van 6 tot 12 jaar in Jeugdcentrum Asteroïde in Maasmechelen. Meer info volgt nog in de loop van volgende maand. Het beloofd een erg leuk project te worden waar de kinderen (én ik) een hele week (!) zoet mee zullen zijn. De mensen van het jeugdcentrum kan je bereiken op het nummer 089 76 97 85.

Letterfrettertournee
28 Oktober in CC de Adelberg in Lommel. 18 November in het Cultureel Centrum van Dilsen-Stokkem en 27 januari in CC de Bogaard in St. Truiden.

Wie weet zien we mekaar daar wel. Van zodra ik meer informatie heb kunnen jullie het hier lezen.

Thursday, June 21, 2007

Laps...

... een foto van één van de scènes van de nieuwe Laps. Gedeeltelijk ingekleurd. Dit is een foto van enkele dagen geleden, de illustratie is ondertussen zo goed als klaar.

Labels: , ,

Monday, June 18, 2007

Eindwerken studenten en Laps

Lang niets meer gehoord? Geen nieuws is goed nieuws...
De laatste 2 weken heb ik vooral aan de inkleuring van de nieuwe Laps gewerkt en naar de eindpresentaties van de studenten geluisterd waar ik les aan geef. Dus niets speciaals, maar wel leuk! Volgende week wordt het schooljaar afgerond en dan kan ik me volledig op m'n illustraties storten.

En het zal nodig zijn want m'n planning begint stilaan vol te geraken! Voor volgend jaar heb ik, als alles goed gaat minimum 4 boeken op het programma staan (waarvan ik er 2 of 3 zelf heb geschreven). Daarnaast ga ik eens werk maken van presentaties aan educatieve uitgeverijen en tijdschriften (want ik hou wel van opdrachten die snel klaar moeten zijn). Ik zou nog wat reclame willen maken over m'n workshops en misschien mag ik nog een leuk, groot project doen voor een leuke klant in Hasselt. Kortom: Laps afwerken, verder werken aan de volgende boeken op m'n planning, lopende opdrachten afwerken, workshops geven, solliciteren bij uitgeverijen, reclame maken en natuurlijk ook nog een beetje proberen te genieten van de zomer.

Hieronder ook nog enkele muziektips: leuke albums die tegenwoordig voortdurend spelen op m'n iPod (Let op: dit zijn links naar de iTunes Store waar je stukjes muziek kan beluisteren, je moet iTunes installeren om de muziek te kunnen beluisteren)
- Pocket Symphony van Air - LINK
- Darkel - LINK
- Begin to Hope van Regina Spektor - LINK
- The last Resort van Trentemoller - LINK
- Say I am You van The Weepies - LINK

Veel luistergenot!

Labels: ,

Tuesday, June 12, 2007

11.11.11 klaar

Ik had ze jullie al iets eerder beloofd. Maar ik had nog geen tijd gevonden om het resultaat online te zetten. Hieronder het eindresultaat. Ik ben er niet helemaal tevreden over... Sommige figuurtjes, zoals de kinderen zijn niet goed en zijn fout geplaatst. De techniek staat ook nog niet helemaal scherp. Maar ik troost me met de gedachte dat het een "Quicky" was.

Labels: