Thursday, August 16, 2007

Over liefde en zo, ingekleurd

Dit zijn dan enkele van de illustraties voor de dichtbundel. Ze zijn klaar! Als het boekje gedrukt is zal ik nog enkele foto's posten. De grote versies kan je bekijken op m'n Flickr-pagina.

Labels:

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

zeer mooi werk Frank,
je bent in topvorm :)

grtz, peter en silvia

10:28 PM  
Blogger Frank Daenen said...

Dank je wel! leuk dat je een kijkje komt nemen!

8:59 AM  
Blogger jelle said...

Wow, echt hele mooie illustraties! Heel tof hoe je met vorm, ruimtes en objecten dubbele betekenissen creëert. Sjaals die tijdens het zoenen in elkaar wringelen of een sjaal die een hart vormt en op die manier (naja, dat denk ik dan) de gevoelens van het meisje verraadt of het schoolschriftje, bomen in hartjesvorm. Heel leuk! Laat even weten wanneer de bundel uitkomt, want ik wil hem heel graag kopen.

Hee Doei!
Jelle

12:04 PM  
Blogger Frank Daenen said...

Hey Jelle, bedankt voor de leuke reactie! Spijtig genoeg komt de bundel in beperkte oplage uit. Maar als je wil kan ik er eentje bestellen en opsturen. Je laat maar iets weten. Je kan een berichtje sturen via m'n website www.frankdaenen.be

2:24 PM  
Blogger Judith said...

ben je vandaag tegengekomen op de boekenbeurs en ben,toen ik thuis kwam,direct naar je website gegaan.Fantastisch wat je doet!Heb toch spijt dat ik geen boek gekocht heb maar ik denk wel dat er binnenkort eentje in men collectie zal komen. Het moet gewoon! Bedankt voor je Pinguïn!;-)

groetjes
Judith

5:27 PM  
Blogger Frank Daenen said...

Dank je wel judith! Je kan die boekjes altijd bestellen via de website. Klik hier.
Groetjes!

9:20 AM  

Post a Comment

<< Terug