Monday, February 19, 2007

Schets Laps

Vandaag was een erg non-creatieve dag. De hele dag schetsen inscannen voor het nieuwe boek van Laps. En omdat ik "maar" over een A4 scanner beschik moesten alle grote tekeningen (bijna allemaal eigenlijk) terug worden samengeplakt in photoshop. Maar ik be er mee klaar. Nu rest me nog de tekeningen in een presentabele dummie te gieten, teksten te zetten en ermee naar Stefan en Clavis te stappen. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan vinden. Ikzelf ben alvast erg tevreden... en dat is al een begin (én zeldzaam).

Ik wil jullie ook alvast een voorsmaakje geven van de nieuwe Laps:

Wel een flauw voorsmaakje, ik weet het. Maar deze tekening zegt al heel veel over het mooie verhaal dat Stefan weer heeft geschreven. Ik beloof jullie wel om enkele tekeningen uit het boek uit te kiezen waarvan ik de evolutie (schets tot afgewerkte pagina) met jullie zal delen.

Maar daarvoor moeten jullie wachten tot Stefan en Iris (uitgeefster bij Clavis) de tekeningen hebben gezien.

En dit wil ik ook nog even met jullie delen: vanaf april zal ik fulltime gaan illustreren. Jullie mogen dus nog veel nieuw werk verwachten dit jaar. En veel posts op deze blog... want dat zal één van mijn weinige contacten met de buitenwereld worden de komende jaren.

Labels: , ,